Blue
Bonjour Fellas!


Zahrina Atiyyah Bt Zainal Abidin Taken . I ♥ Allah I ♥ My Family I ♥ My Friends I ♥ ZulHilmi and I ♥ U
.

Navigate!

Celoteh JENAB Zahrina ♥TieyFa'S ChiekLiey♥Beckem♥

Credit Section!

Template by : LiyanaIzzati
Basecode made by : AreQil
Background : Nurul Atiqah
Header : Nurin Asyada
Best view : Google Chrome




Oittt ?? Dah jangan nak marah-marah taw taw , :D . Thanks aw hari sabtu tuh teman saya beli seluar bagai , malu-malu *versi beckem* haha . Jejalan lepas tuh tengok The Wolverine wooooo , Gempak kau , hahah . Masing-masing macam ape jeh duit melayang , aku tak tapi dia muke dia banyak duit melayang hahaha .  Eh eh tapi kan ? Aku kire terharu bile orang cakap "untunglah keluar sesama beli baju bagai macam dah berkahwin" OhMaiGodddddd ! hahaha :D muke kembang setaman tapi cakap dengan dorang "eh mane ade , just teman ajeh" Hahaha , then dorang ade cakap kalau ade jodoh tuh tak kemana kan ? Hehehe . Haaa kalau dia nak beli kasut MasyaAllah lambat macam perempuan memilih ,  aku tunggu dia testing pakai kasut tuh aku TERnampak sandal yang sepesen macam dia punye mase kita orang ade keluar sesama yang dia beli tuh , aku nak beli jugak sandal tuh *Eh eh bajet sawitttttttt jeh -.- * tapi aku nak beli jugak nanti . Woooo tak sabar rayeee ! Baju raye samo dengan dio haaa , den tak tahu apo-apo kayh . tengok-tengok osah dio samo kaler pulokkk . Hahaha berbelit lidah aku , Lepas tuh bukak puasa sesama dengan dia :D heee . Lupe pulak , mase dalam kereta wa main snap-snap picture lah muke aku yang comel nih kan ? hahaha , muke aku tanpa eyeliner ok , i  want to be a neutral front of him. Hahaha bajet-bajet . Suke tengok gambar dia buat muke tuh :'D alahaiii comel , *dah kembang 2 minit jeh tak payah lelebih pulak* . Sebab gambar tuh mahal oke , then buat video yang tak namapk muke dia , hahha . dia nganjing aku dohh dalam video tuh gelabah aku off kan ? Ish dia nihh baru nak sweet-sweet lah . Mase nak beli kasut aku time tuh kan , dia yang pilih kate nih lawa lah ape lah , i want just a simple person . Tak suke kasut yang meleceh-leceh kan time raya nanti  macam ade masuk-masuk lubang tuh, kot-kot kena kejau dengan anjing gelabah nak pakai memang aku bagi anjing tuh nanti , hahaa.  Mase pergi bazar ramadhan dekatttttttttttttttttttttt hmm luoe , hahaha yang penting wa belajar naik kereta wwweeee , haha macam gelabah jehh dia ajar aku , aku lagi gelabah nak bawak kereta orang woii , hahha thanks :* .Minta maaf selama nak beli barang tuh banyak nau kerenah aku kan ? kejup tak nak lah kejup tak lawa lah , hahaha tudung pun dia yang pilih satu jehh ! hahaha :P . Paling kelakar kan , dia beriya nak satu kasut tuh , tengok-tengok 200 lebih haha dia buat muke dia yang buruk tuh :D . Pukul bape entah lupe lah kita orang makan roti canaii dekat tangga batu , lepas tuh dia check phone aku entah ape dia tekan sampai call member aku dekat summercamp dulu , sampai budak tuh mesej aku , cakap aku rindu dia baga eeeeiiiiuuuu tak kuaso den do, haa sidia tuh balas cakap salah nombor kononnye nak call bf lah , bile kala aku ade bf ouhhh lupe dia lah bf aku , Ehhhh ? bangang nye aku -.- haha. Eh kacau lah , aku nak buat blog panjang-panjang tak boleh , tak ingat ape dah jadi lah , dengan tweet dengan Faeny dengan chat dengan Dia . Dia kate lagu blog aku entah ape-ape , ehh lagu tenang nihh , hahaha :D .  Tadi dia bagi lagu Kasih Jangan Pergi , alahai sweet bebaenau :* . ILOVEYOU , Opsss sorii :P . Saya akan jage hubungan kite dengan baik 1 InsyaAllah .Ayoooo . Honestly , aku tak suke kau ade twitter nih dah , cukup-cukup function dalam phone kau yang berlambak tuh , tak sanggup aku tengok . Hmmmm . Bulan 8 nanti baru konfem PLKN tuh , woooo :'( so sad aku tinggal kan orang yang aku sayang , dia kate mane tahu jumpe pakwe lah dekat sana , Tak sanggup aku ehh ? Mane tahu dia yang seronok-seronok dekat sini :'( tak ape 3 bulan jeh kan ?? Siri 1 bagus jugak , tak payah lambat-lambat nih . Semalam pakcik aku meninggal , baru tadi mak aku cerita dia just pening kepala jehh , mak long aku dengar dia bernafas dah serak hmm yelah mybe malaikat sudaj tarik nyawa dia , Yang sedih tuh 14tahun makcu aku dengan pakcu aku tak dapat anak . Mase aku form 3 baru dapat anak pertama dia , mak aku pepagi dah kejut kan aku , dia lah dulu aku suke bergurau jahatnye aku :'( dia rabun dia taknak buat operation sebab urat mata dia terlampau bahaya nanti boleh buta :( part yang paling sedih nak cium arwah tuh, isteri dia dengan anak dia , aku macam dekat tempat dia merasakan orang yang tersayang aku meninggal ;'(  aku cium ya allah sejuknyaa muke dia . Biaselah kalau orang nak meninggal ade petanda dia kan ?? Sehari sebelum dia meninggal dia beriya gunting rambut dia bersihkan diri dia bagai , cakap dkt isreri dia rumah tuh dia bagi suruh jage Liya Zafirah tuh elok-elok, aku kesian kan anak dia baru 3 tahun dia tanye mane ayah dia , kita orang just mampu cakap dia sakit , dia sambung ayah sakit kepala tido dekat pasir kan ? Aku menangis Liya cakap macam tuh :'( arghhhhh tak boleh citer nak menangis :'( , Kecik-kecik dah jadi anak yatim . Hmm


*Bowling time*

# Jusco :* # Cair pulak tengok muke dia cengitu :O


* Touch And Go * Poyooo -.-

 *Muke baby face toyeeeeeee* Eiieeee geram !!!

* Itu bajet namanyaaa :D *

*Sesat -.- i am cute , right ? Hehehe











0 Lovely babe!